keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Kinkku-juustosarvet

Kinkku-juustosarvet ovat helppoja ja nopeita tarjottavia illanistujaisiin tai vaikka viikonloppu brunssille. 

Näissä sarvissa käytin voitaikinaa, sillä sitä on helppo työstää ja siinä on eniten makua, eikä se myöskään murene syödessä yhtä pahasti kuin lehtitaikina.

Sarvien täytteitä on helppo vaihdella oman maun mukaisesti, tai mitä kaapista löytyy taktiikalla.


Kinkku-juustosarvet

10 kpl

1 pkt eli 500g voitaikinalevyjä

 Täyte:
100g palvikinkkurouhetta
100g rouhosipulituorejuustoa
n 3cm purjoa 
50g emmentaljuustoraastetta

Pinnalle:
muna
emmentaljuustoraastetta


Ota voitaikinalevyt pöydälle vierekkäin sulamaan n.30 min etukäteen.

Silppua purjo pieneksi veitsellä.

Leikkaa levyt veitsellä puoliksi kulmasta kulmaan.

Levitä tuorejuustoa levyille tasaisesti. Lisää palvikinkkurouhe, purjo sekä juustoraaste.

Rullaa levyt leveämmästä tyvestä alkaen rullaksi. Jätä kärkisauma alaspäin, nipistä se kostutetulla sormella kiinni. Käännä hieman molempia päitä sisäänpäin, jotta saat sarven muodon.

Voitele sarvet munalla ja ripottele hieman juusoraastetta pinnalle.

Paista 225 ° n 15min. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti