Näissä sarvissa käytin voitaikinaa, sillä sitä on helppo työstää ja siinä on eniten makua, eikä se myöskään murene syödessä yhtä pahasti kuin lehtitaikina.
Sarvien täytteitä on helppo vaihdella oman maun mukaisesti, tai mitä kaapista löytyy taktiikalla.
Kinkku-juustosarvet
10 kpl
1 pkt eli 500g voitaikinalevyjä
Täyte:
100g palvikinkkurouhetta
100g rouhosipulituorejuustoa
n 3cm purjoa
50g emmentaljuustoraastetta
Pinnalle:
muna
emmentaljuustoraastetta
Ota voitaikinalevyt pöydälle vierekkäin sulamaan n.30 min etukäteen.
Silppua purjo pieneksi veitsellä.
Leikkaa levyt veitsellä puoliksi kulmasta kulmaan.
Levitä tuorejuustoa levyille tasaisesti. Lisää palvikinkkurouhe, purjo sekä juustoraaste.
Rullaa levyt leveämmästä tyvestä alkaen rullaksi. Jätä kärkisauma alaspäin, nipistä se kostutetulla sormella kiinni. Käännä hieman molempia päitä sisäänpäin, jotta saat sarven muodon.
Voitele sarvet munalla ja ripottele hieman juusoraastetta pinnalle.
Paista 225 ° n 15min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti